Oudhollandsche wentelteefjes

Met de geur en de smaak van vroeger.

voor 8 porties:
8 sneetjes witbrood
2 eieren
3 dl melk
2 el lichtbruine basterdsuiker
boter om te bakken
4 el suiker
1 el kaneel

Kluts de eieren, melk en de basterdsuiker door elkaar. Roer de suiker en het kaneelpoeder door elkaar.
Dep de sneetjes brood aan beide kanten in het eimengsel en bak ze op een matig vuur bruin. Bestrooi met het kaneelsuikermengsel.

I.p.v. lichtbruine basterdsuiker kun je ook donkerbruine nemen, of witte en vanillesuiker (maar dan wel wat minder nemen) smaakt ook lekker.

Bekijk ook eens

1 reactie

  1. Heel leuk om hier nog eens aan herinnerd te worden! We zijn die receptjes uit 'de goeie ouwe tijd' veel te veel vergeten. Leuk om de hedendaagse recepten hier eens mee af te wisselen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »